Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jun.2023, 06:30

Za maturskom haljinom Cece Ražnatović devojke su potpuno poludele: U trendu je i posle 30 godina FOTO

Maturska haljina Cece Ražnatović je ponovo u trendu
Folk diva Ceca Ražnatović je i pre trideset godina diktirala modne trendove, kao što to čini i danas. A, da je tako svedoči i njena haljina u kojoj se pojavila na maturskoj večeri.
Pročitajte Za baku na pragu pedesete ovo je nedopustivo – Ceca Ražnatović u nikad provakativnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << izdanju FOTO Rajko Ristić

Iako je sa devetnaest godina već bila velika pevačka zvezda, Svetlani roditelji nisu dozvoljavali da zapostavi školovanje, pa je tako zajedno sa svojim školskim drugovima i maturirala. Maturska haljina Cece Ražnatović tada je oduševila sve one koji su imali priliku da je vide.
Pročitajte Ceca Ražnatović nikad emotivnija – Javno se obratila Gudelju rečima koje će ga rasplakati VIDEO  Instagram

S obzirom na to da su poslednjih godina puf rukavi, ali i ciklama boja veoma aktuelni, moglo bi se reći da je maturska haljina Cece Ražnatović ponovo u trendu, te nije isključeno da će upravo nju na maturu obući njena sestričina Helena Ocokoljić.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.