ŽESTOKO SU SE BORILI ZA OPSTANAK! Evo ko je napustio Zadrugu 3 – sve IZNENADIO Miljanin procenat glasova!

Izvor: 011vodič.com, 25.Nov.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKO SU SE BORILI ZA OPSTANAK! Evo ko je napustio Zadrugu 3 – sve IZNENADIO Miljanin procenat glasova!

Sinoć je u “Zadruzi” održano još jedno izbacivanje, a borbu za opstanak u rijaltiju vodila su tri učesnika pomenutog rijalitija.
Odlukom zadrugara nominovana je bila Miljana Kulić, dok su odlukom publike njoj na megdan izašli Vladimir Adžić i Svetlana Ceca Kitić.
Voditelj Ognjen Amidžić je posetio imanje kako bi objasnio nominovanim zadrugarima pravila igre koja će nekom od njih troje doneti dupliranje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << glasova. Ipak to se nije dogodilo jer niko od njih nije uspeo da reši izazov.
Ognjen je saopštio da je Miljana Kulić imala 72% glasova publike, Ceca Kitić je imala 21%, a Vladimir Adžić je imao 7% osvojenih glasova, te je on zadrugar koji je napustio zauvek velelepno imanje u Šimanovcima.
Pogledajte kako je to izgledalo.




The post ŽESTOKO SU SE BORILI ZA OPSTANAK! Evo ko je napustio Zadrugu 3 – sve IZNENADIO Miljanin procenat glasova! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vladimir dobio šut kartu!

Izvor: Svet, 26.Nov.2019, 11:39

Vladimir Adžić izbačen je iz zadruge i morao je da spakuje kofere. Nominovani za izabcivanje ove nedelje bili su Miljana Kulić, Ceca Kitić i Vladimir Adžić, a najmanje glasova osvojio Vladimir koji je odmah morao da napusti imanje.. On se pozdravio sa ukućanima i krenuo u studio kod Dušice Jakovljević.. “Ceca...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.