ZAVIRITE U TELEFON ANASTASIJE RAZNATOVIC EVO KOJU FOTOGRAFIJU VIDI CIM GA UKLJUCI

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVIRITE U TELEFON ANASTASIJE RAZNATOVIC EVO KOJU FOTOGRAFIJU VIDI CIM GA UKLJUCI

O ljubavnom životu Anastasije Ražnatović se često polemiše u medijima, ali ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović odbija da priča na tu temu, nakon što je javnosti predstavila jednog emotivnog partnera, te ju je taj upliv sedme sile u intimu koštao ove veze.

Upravo iz tog razloga je usledio efekat izneverenog očekivanja kada je odlučila da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli fotografiju koju drži na pozadini telefona, budući da su mnogi očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da se tamo nalazi njen izabranik.

Ipak, reč je o emotivnoj fotografiji na kojoj njen otac, Željko Ražnatović Arkan, drži njenog, u to doba jednogodišnjeg, brata Veljka.

- Uvek u mom srcu i mislima - stoji u opisu ovog emotivnog prizora.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.