ZAGRMELE KARLEUŠA I CECA pred takmičenje Hurricane na Evroviziji - Zamolila bih vas...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 18:31

ZAGRMELE KARLEUŠA I CECA pred takmičenje Hurricane na "Evroviziji" - Zamolila bih vas...

Podrška sa svih strana!

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale "Pesme Evrovizije", u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa "Hurricane", koja predstavlja Srbiju. Prenos takmičenja počinje u 21 čas.

Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević iz časa u čas sve više kolega sa estrade upućuju podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i žele uspeh na muzičkom takmičenju.

Na večerašnje takmičenje u drugom polufinalu "Evrovizije" nisu ostale imune ni dve najpopularnije srpske pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović.

Uoči nastupa Uraganiki koji ćemo pratiti večeras, Ceca je pozvala sve fanove ovog takmičenja da glasaju za naše talentovane devojke i uputila im poruku.

- "Loko, loko" mi se jako dopada. Devojke imaju hit bez obzira na plasman. Prelepe su, prezgodne i svim srcem navijam za njih - rekla je pevačica za "Alo!".

Karleuša se oglasila putem društvene mreže Instagram, okačivši fotografiju sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

-  Srećno večeras, devojke! Prijatelji, zamolila bih vas da glasate za Srbiju večeras! Evrovizija, redni broj 9. - napisala je Karleuša.

Kladionice, inače, devojkama iz Srbije predviđaju plasman u finale, dok je Marija Šerifović, jedina naša pobednica na smotri za najbolju pesmu Evrope, sinoć pokazala kako bodri "Hurricane" na poslednjim probama.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Transrodna voditeljka obukla specijalnu HALJINU za "Evroviziju": Iza svega se krije PREDIVNA PORUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Podrška za svoje!..U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale "Pesme Evrovizije", u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa "Hurricane", koja predstavlja Srbiju...Transrodna voditeljka Niki Tutorijals je ove noći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.