Vlada Egipta pozvala Cecu sa porodicom na Crveno more

Izvor: Press, 11.Apr.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Egipta pozvala Cecu sa porodicom na Crveno more

Vlada Egipta je u prethodnom periodu ugostila nekoliko svetskih zvezda, između ostalih i glumačke veličine iz Holivuda, a sve sa ciljem da promovišu turizam u ovoj afričkoj zemlji koji je zbog nedavne revolucije u stagnaciji.
-Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da pozovemo na letovanje nekoliko evropskih zvezda među kojima je i Ceca. Gospođu Ražnatović pozivamo da sa porodicom poseti Egipat, i sigurni smo da će poželeti ponovo da dođe, kaže Ahmed Ismail >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i dodaje:
-Protiv Egipta se vodi užasna kampanja, a mi smo spremni da obezbedimo maksimalnu sigurnost svim gostima i upravo zato želimo prvo da ugostimo najveće zvezde, koje će svima preneti svoje utiske i podeliti sa ljudima realnu sliku o Egiptu.
Folk diva kaže da će prihvatiti poziv kada za to bude imala vremena, s obzirom da pored novog albuma priprema i koncertni spektakl na Ušću:
-Svakako sam polaskana pozivom i otići ću čim mi to obaveze dozvole, kratko je izjavila Ceca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U ZEMLJI FARAONA: Egipat zove Cecu u goste!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2013

Vlada je pozvala Cecu sa porodicom na Crveno more da promoviše turizam..Visoki konzul u ministarstvu za turizam vlade Egipta Ahmed Ismail uputio je poziv najvećoj srpskoj muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović da sa porodicom dođe u posetu Egiptu..."Tokom Sajma turizma u Beogradu dogovorili smo se da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.