VELJKO RAŽNATOVIĆ SE ISELIO IZ BEOGRADA: Otkrio razloge zašto se više nikada neće vratiti u vilu na Dedinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 20:32

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE ISELIO IZ BEOGRADA: Otkrio razloge zašto se više nikada neće vratiti u vilu na Dedinju

"Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge."

Sin naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović se preselio iz vile na Dedinju u Beogradu, gde je odrastao sa majkom i sestrom Anastasijom Ražnatović u Titel kod Novog Sada.

Kako je Veljko naveo, on dolazi u Novi Sad na treninge, ali retko kad svraća u Beograd i za to ima dobre razloge.

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović.

A koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.