Uvodna špica serije PORODIČNO BLAGO krije tajnu: Ovaj detalj niko nije primetio (FOTO)

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 10:22

Uvodna špica serije PORODIČNO BLAGO krije tajnu: Ovaj detalj niko nije primetio (FOTO)

"Porodično blago" jedna je od najomiljenijih domaćih serija, a uvodna špica definitivno spada u one retke koje publika gleda s pažnjom. Ipak, mnogima je ovaj detalj.
Naime, početak serije prikazuje listanje porodičnog albuma s montiranim fotografijama glumaca. Međutim, jedna fotografija izaziva znatiželju. Valerija Gavrilović, koja tumači lik Cece Bojković, ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Da bi se autentično dočarao život glavnih junaka, tim zadužen za seriju zamolio je glumicu da ustupi privatnu fotografiju iz svog porodičnog albuma. Na jednom delu špice, Ceca drži bebu u naručju, a pored nje...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.