UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ? Astrolog predviđa svadbu za kraj godine, a Veljko protiv majčine odluke? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 13:16

UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ? Astrolog predviđa svadbu za kraj godine, a Veljko protiv majčine odluke? (VIDEO)

Ekipa portala Srbija Danas posetila je astro tumača Vesnu Rivas, koja je napravila numerološku analizu za pevačicu i njenog novog izabranika!

Mnogi su ovu vest dočekali sa oduševljenjem, jer se pevačica dugo nije izjašnjavala o svom emotivnom životu. Ražntovićka je već skoro dve decenije udovica, a u međuvremenu nije imala ozbiljniju vezu. Sudeći po tome da je vrlo često sa novim dečkom, da se upoznala sa njegovom porodicom i ćerkom iz prvog braka, čini se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova veza ozbiljna.

Kako bismo saznali kakvi su izgledi za nešto ozbiljnije između Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je  Vesnu Rivas, koja je napravila astrološku analizu ovog para.

- Ceca je prošle godine ušla u sudbinsku godinu, zato su joj se mnoge lepe stvari desile, rođenje unuka, mnoga slavlja, a rodila se i ljubav. Ova godine je godina petice  u kojoj mnoge istine ispolivaju, zato je Ceca ove godine otkrila svoje emocije. Nije isključeno i da se Ceca do kraja ove godine uda, to joj stoji u rodnom kodu, drugi brak, ali u zrelijim godinama - kaže Vesna.

- Bogdan i Ceca su vezani karmički, jako su dobar spoj i ova veza ne bi trebala da se propusti. Bogana je mnogo vezan za majku, njemu žene mnogo znače u životu, veliki je šarmer i uspeo je u životu mnoge stvari da završi uz pomoć harizme, a to je i privuklo Cecu. Ona ne može da voli muškarca koji nije pametan i vođa. Ovaj muškarac je mudar i karijerista, veoma je sposoban. Njih dvoje su veoma usklađeni, njih je spojila emocija i strast. Ej Ceca upoznala njegovu porodicu, izašla u javnost sa njim, to mnogo znači. To je moralo da izbije u prvi plan - otkrila je Vesna.

Vesna nam je otkrila šta prema njenoj prognozi čeka Cecu i Bogdana u vezi, kao i prepreke koje ih čekaju, a najveća je kako nam je otkila reakcija Veljka Ražnatović, od koje povačica najviše strepi. Detaljnije o svemu saznajte na videu u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.