Sutra velika žurka: Evo gde će i kako Anastasija proslaviti 19. rođendan!

Izvor: Svet, 24.Maj.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra velika žurka: Evo gde će i kako Anastasija proslaviti 19. rođendan!

Ceca Ražnatović priprema proslavu 19. rođendana svoje mezimice Anastasije.
Sutra uveče u jednom fensi restoranu na Senjaku ćerka naše najveće muzičke zvezde okupiće sve svoje prijatelje, ali budući da je Ceca organizator, biće puno i njenih prijatelja i kolega.
Anastasijino punoletstvo prošle godine bukvalno je okupiralo svu pažnju domaćih medija, a nema sumnje da će tako biti i sada.
SvetNikola Tomić
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SPREMA SE VELIKA ŽURKA: Evo gde će i kako Anastasija proslaviti 19. rođendan!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2017

...Sutra uveče u jednom fensi restoranu na Senjaku ćerka naše najveće muzičke zvezde okupiće sve svoje prijatelje, ali budući da je Ceca organizator, biće puno i njenih prijatelja i kolega..Anastasijino punoletstvo prošle godine bukvalno je okupiralo svu pažnju domaćih medija, a nema sumnje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.