SVETLANA CECA BOJKOVIĆ BLEDA I U SUZAMA: Glumica došla na poslednji ispraćaj Cvejiću - U rukama drži...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 14:06

SVETLANA CECA BOJKOVIĆ BLEDA I U SUZAMA: Glumica došla na poslednji ispraćaj Cvejiću - U rukama drži...

Velika tuga u svetu glume.

Glumac Branko Cvejić danas će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu, a ispraćaj iz kapele je u 14h.

Komemoracija će biti održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u septembru. Datum i vreme komemoracije biće naknadno objavljeni.

Porodica, prijatelji i brojne kolege polako su počeli da se okupljaju kako bi slavnog glumca ispratili na večni počinak. Među njima je i glumica Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca Bojković, velika prijateljica pokojnog Cvejića.

- Znam ga iz detinjstva i pre akademije, proveli smo čitav život zajedno na poslu. Veliki gubitak prijateljstva koje je trajalo pola veka. Divan pre svega drug i pozorišni pregalac, glumac i upravnik pozorišta, učestvovao je u gradnji novog i dao sve od sebe - rekla je Ceca, a onda otkrila i šta ga je čekalo na poslu pre nego što se razboleo.

- Najteže mi pada što je spremao značajnu ulogu kojom je želeo da zapečati karijeru i usred tog rada ga je snašla bolest. Nismo se čuli dok je bio u bolnici, nisam želela da ga uznemiravam - rekla je Ceca za Blic.

Proslavljena glumica je na poslednji ispraćaj Cvejiću došla sama, a odmah se zaputila u kapelu da zapali sveću koju je sve vreme držala u rukama, za pokoj duše preminulom prijatelju.

Podsetimo, glumcu je, kako su prenosili domaći mediji, pozlilo početkom jula tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazio u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima. Cvejić je još od ranije imao problem sa plućima, odnosno sa srcem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OSTAO JE ŽAL" Sahranjen Branko Cvejić uz reči koje PARAJU DUŠU: "On mi je ulepšao susret sa smrću"

Izvor: Blic, 01.Avg.2022

Glumac Branko Cvejić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.