SVET i SCANDAL! na licu mesta: Ceca blokirala Zrenjanin, svi građani na ulicama!

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET i SCANDAL! na licu mesta: Ceca blokirala Zrenjanin, svi građani na ulicama!

Večeras ja na tridesetim, jubilarnim Danima piva na Trgu slobode u Zrenjaninu održala koncert folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.
Ceca je po broju posetilaca porazila hrvatsku zvezdu Severinu Vučković koja je pevala nedaleko od Zrenjanina na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju.  Ražnatovićeva je oduševila više od 50.000 fanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iz Zrenjanina, ali i iz okolnih gradova. Na društvenim mrežama mogli su se pročitati komentari da je na Trgu slobode više ljudi nego što Zrenjanin ima stanovnika.


Već dva i po sata Zrenjanin je u potpunoj blokadi. Centar grada nije prohodan ni za pešake niti za automobile, a Zrenjaninci ne pamte da su ikada prisustvovali nečemu sličnom.

Folk zvezda je nizala hitove sa poslednjeg albuma, ali i stare pesme. Posebno je bio spektakularan trenutak kada je pevala “Maskaradu” i zamolila publiku da upale telefone i pošalju najlepšu sliku u celu Srbiju i region.
Nakon uspešnih koncerata u Budvi, Nesebaru, na Zlatiboru, u Blacu i na kraju u Zrenjaninu Ceca se može pohvaliti više nego uspešnom letnjom turnejom.


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SVET i SCANDAL! na licu mesta: Ceca blokirala Zrenjanin, svi građani na ulicama!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2015, 00:38

Večeras ja na tridesetim, jubilarnim Danima piva na Trgu slobode u Zrenjaninu održala koncert folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.. Ceca je po broju posetilaca porazila hrvatsku zvezdu Severinu Vučković koja je pevala nedaleko od Zrenjanina na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju.  Ražnatovićeva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.