Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 16:14

"STVARAJU SE KLANOVI, TO JE NEPRIHVATLJIVO" Ceca otkrila da li je došlo do sukoba između Anastasije i Veljka zbog Teya Dore i Breskvice: "Ona mu je bila favorit"

Ekipa emisije „Moj dan, Blic dan” koja se emituje svakog radnog dana u terminu od 14:30 na kanalu 117 našla se na snimanju nove emisije „Ceca Show-a”, a sa pevačicom smo razgovarali kako se to ona snašla u ulozi voditeljke, o trijumfu Teya Dore na festivalu „Pesma za Evroviziju” , ali i kako je to kad članovi porodice Ražnatović imaju različite favorite na "Pesmi za Evroviziju".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"TE UVREDE SU APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVE" - Ceca progovorila o sukobu Teya Dore i Veljka Ražnatovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Poznata zvezda se oglasila povodom brojnih napada na različite učesnike "Pesme na Evroviziju "i ukazala da svako ima slobodu na svoje mišljenje, ali da su uvrede nedopustive i da je svako ko predysatvlaj Srbiju zaslužuje da za njega navijamo...Velika balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović progovorila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.