STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U PADINJAKU: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgizao deo lica!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Dec.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U PADINJAKU: Prvo ga je isekao žiletom od uveta do uveta, pa mu je odgizao deo lica!

Osuđenik Marko Jovanović (27) iz Niša, koji je u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli zaklao cimera Ramiza Šarića (34), isekao ga je najpre žiletom od uveta do uveta, a potom mu odgrizao deo lica!

Ubica se, prema pisanjima beogradskih medija, ni tu nije zaustavio već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije, ispisao imena "Ceca i Jeca".

– Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada Jovanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u noči između  utorka i srede bio je to što mu se nije dopala muzika koju je Šarić puštao u ćeliji. zbog toga predpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović – otkrio je sagovornik za beogradske medije.

Inače, Jovanović je 2010. godine tokom suđenja za ubistvo bivše devojke i njenog kokmšije pokušavao da se izvuče glumeći neuračunljivost. Tokom glavnog pretresa gledao je u jednu tačku ispred sebe, ne dajući bilo kakve signale da je svestan gde se nalazi.

Kada je pozvan da iznese odbranu, ponašao se iracionalno govorivši da čuje krike neke devojčice.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Masakrirao cimera iz zatvorske ćelije i njegovom krvlju ispisao imena pevačica na zidu

Izvor: Tracara.com, 23.Dec.2016

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Dec 22, 2016 at 2:50pm PST Monstrum i dvostruki ubica iz Niša M.J. zaklao je svog cimera R.Š. u Padinskoj skeli, gde su služili zatvorsku kaznu. Osuđenik je svog cimera isekao žiletom od uveta do uveta, potom mu je iščupao jezik, i odgrizao deo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.