ŠTALA MOJE TETKE JE ČISTIJA NEGO OVA SOBA! Ceca Kitić oduvala zadrugare: Nekulturni, nadobudni! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTALA MOJE TETKE JE ČISTIJA NEGO OVA SOBA! Ceca Kitić oduvala zadrugare: Nekulturni, nadobudni! (VIDEO)

Oštro oplela!

Veliki šef sinoć je kaznio zadrugare zbog nepoštovanja pravila rijalitija, a pismom ih je obavestio i da moraju da održe porodični sastanak tokom kojeć će morati da komentarišu donetu odluku.

Jedna od zadrugarki koja je komentarisala situaciju bila je Svetlana Ceca Kitić, koja je bila veoma oštra.

- Ja više neću da čistim i perem u onoj meri koliko sam to radila. Došla sam ovde da vidim kako je. Nije mi problem, ali vi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zezate sa mnom. Ja sam odrasla u siromašnoj porodici, štala moje tetke je bila čistija od ove dnevne sobe... Bila sam u mnogim timovima, ali nikada nisam videla više nadobudnih i nekulturnih ljudi nego ovde, a koliko znam, retko ko ovde ima ikakvu karijeru iza sebe - govorila je Svetlana.

- Hajde da zamolimo porodice naše da nam ne pišu nešto što ne bi trebalo, već da pišu kako su, da nas vole... - pričao je Stefan Karić, a ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.