SKANDAL! Modni kreator BRUTALNO IZVREĐAO CECU?! On ponovo NE BIRA reči Srpske seljačine u Rimu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

SKANDAL! Modni kreator BRUTALNO IZVREĐAO CECU?! On ponovo NE BIRA reči "Srpske seljačine u Rimu..."

Ceca je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim.

Nekadašnji prijatelji, Svetlana Ceca Ražnatović i modni kreator Saša Vidić već dugo nisu u dobrim odnosima.

Velika ljubav kreatora i pevačice pretvorila se u rat, u kome kreator ne bira reči koje će uputiti svojoj bivšoj najboljoj prijateljici.

Ovog puta oglasio se na Instagramu uz širok spektar pogrdnih reči i uvreda aludirajući na pevačiacu koja se trenutno sa kćerkom Anastasijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazi u Rimu.

-Šta urade srpske seljačine u Rimu. Pošalju selfi pored DiTrevi fontane koja je odavno deplasirana, no u svakom slučaju je veselo što pevaš Romsku svadbu pored Rima. Čekamo slike sa nastupa - napisao je Vidić na svom Instagram profilu.

Ceca se još uvek nije oglašavala na opaske svog bivšeg najboljeg prijatelja, već sa Anastasijom uživa u čarima večnog grada, posećujući elitne restorane i menjajući odevne kombinacije.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.