Izvor: Scandal.rs, 20.Maj.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put u prošlost: Ovako su Kija i Luna izgledale na maturskoj večeri!

Vreme je maturskih večeri za sve srednjoškolce, pa smo odlučili da vam pokažemo kako su Luna Đogani i Kija Kockar izgledale i koje su kreacije nosile. Luna je prošle godine izjavila da je nosila haljinu koju joj je poklonila folk diva Ceca Ražnatović. – Tačno je da mi je Ceca poklonila haljinu za maturu koju više The post Put u prošlost: Ovako su Kija i Luna izgledale na maturskoj večeri! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija Kockar PROMENILA ime na Instagramu, a sada se zove OVAKO!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2019, 14:33

Kija Kockar odlučila je da promeni ime na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Tako će njeni fanovi od sad, umesto pod nazivom “kija_kockar__official”, moći da je nađu pod imenom “kijakockar”. scandalIvan Vučićević The post Kija Kockar PROMENILA ime na Instagramu, a sada se zove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.