Preminuo Borislav Pelević

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Borislav Pelević

Bivši narodni poslanik Borislav Pelević preminuo je u 61. godini posle duže bolesti Bivši narodni poslanik Borislav Pelević preminuo je u 61. godini posle duže bolesti.Pelević je bio predsednik Sabora srpskog jedinstva i jedan od komandanata Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića.On je, inače, bio i kum Željka i pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Pročitajte još - Pelević vraća Arkanovo ime Rođen je 22. novembra 1956. u selu Bublje kod Peći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na Kosovu i Metohiji. Pelević je bio doktor nauka iz oblasti sportskog menadžmenta i bio je profesor na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi u Beogradu na predmetima Menadžment sportskih takmičenja i Uvod u menadžment. Dok je bio dobrovoljac u ratovima od 1991 do 1995. godine dva puta je teško ranjavan. Odlikovan je Srebrnom i Zlatnom medaljom ѕa hrabrost "Miloš Obilić". (Kurir)
Pogledaj vesti o: Ceca,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Borislav Pelević

Izvor: Blic, 25.Okt.2018

Srpski političar i bivši narodni poslanik Borislav Pelević preminuo je u 61. godini posle duže bolesti.

Nastavak na Blic...

Preminuo Borislav Prelević

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2018

Bivši narodni poslanik Borislav Pelević preminuo je u 61. godini posle duže bolesti...Pelević je bio predsednik Sabora srpskog jedinstva i jedan od komandanata Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića...On je, inače, bio i kum Željka i pevačice Svetlane Cece Ražnatović...Rođen je 22....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.