Pogledajte kako je Veljko oborio jabuku iz prve: Pre 24 godina Arkan je na svadbi sa Cecom imao peh, ali danas bi bio ponosan na sina (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Veljko oborio jabuku iz prve: Pre 24 godina Arkan je na svadbi sa Cecom imao peh, ali danas bi bio ponosan na sina (VIDEO)

Pre 24 godina njegov otac Željko Ražnatović Arkan je takođe ispoštovao sve srpske običaje Veljko Ražnatović se danas ženi Bogdanom Rodić. Mladoženja je oduševio sve svatove u Titelu kada je pogodio jabuku iz prve. Pre 24 godina njegov otac Željko Ražnatović Arkan je takođe ispoštovao sve srpske običaje. Tako je pokojni Žljeko izašao iz skupocenog automobila i zapucao. Iako je bio vešt sa oružjem Arkan je aj dana imao peh...Jabuku je tog 17.februara 1995. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << godine uspeo da obori tek iz šestog puta. Danas 24 godina posle venčanja Arkana i Cece, ženi se njihov sin Veljko. Baš kao i njegov tata, mladoženja je danas izašao iz skupocenog automobila, zapucao i pogodio jabuku iz prve. Iako nije tako vešt sa oružjem kao tata, kada bi Arkan mogao da vidi kako je danas njegov prvenac oborio jabuku, bio bi veoma ponosan.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"SVI SMO PRAVOSLAVCI, ZAŠTO NE BI IZMIKSOVALI OBIČAJE?" Ceca otvorila dušu o VELJKOVOJ SVADBI, a evo šta kaže o SNAJKI U VENČANICI (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je zbog venčanja sina Veljka Ražnatovića, koji se danas oženio Bogdanom Rodić, a za "Blic" je otkrila kako je proteklo jutro u njihovom porodičnom domu, te zbog čega su "izmiksovali običaje".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.