“Paparazzo lov”: Snajka Bogdana SE USELILA KOD CECE

Izvor: Svet, 13.Nov.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Paparazzo lov”: Snajka Bogdana SE USELILA KOD CECE

U novom izdanju emisije “Paparazzo lov”, u sredu od 22 časa na TV Pink, videćete opsežan izveštaj o životu porodice Ražnatović. Saznaćete kako teče veza Anastasije i Đorđa, ali i da li se Bogdana uselila u dom i tako postala najozbiljniji kandidat za Cecinu snajku. Naše kamere zabeležile su i snimke folk zvezde Cece bez šminke.
Slede najnoviji snimci Kije Kockar nakon operacije tumora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na dojci – kuda se kretala i s kim se viđala.

Zatim, tu je i priča o Draganu Kojiću Kebi koji se vratio za volan nakon što je u saobraćajnom udesu udario osamnaestogodišnju devojku na pešackom prelazu. Da li i dalje pravi saobraćajne prekršaje i da li mu je uopšte vraćena vozačka dozvola ili vozi i dalje “na divlje”, saznaćete u novoj epizodi naše emisije.
I popularnu glumicu Lidiju Vukićević policajac je sačekao zbog jednog prekršaja, a kako je prošla u ovom slučaju, zabeležili su naši paparaci.

Da li Darko Lazić prolazi kroz najgrozniju apstinencionalnu krizu dok leži u Zemunskoj bolnici i u kom smeru ide njegov oporavak – istraživala je ekipa “Paparazzo lova”.

U kakvim sve situacijama su paparaci zatekli Anu Bekutu i Mrku, kao i zbog kojih su zdravstvenih tegoba “Zadrugu” nakratko napustili Luna Đogani i Aleksandra Subotić, videćete u odvojenim izveštajima.
Voditeljka emisije je Ana Pendić Radoš.

Svetsvet, printscreen
The post “Paparazzo lov”: Snajka Bogdana SE USELILA KOD CECE appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SNAJKA BOGDANA SE USELILA KOD CECE: PAPARAZZO LOV donosi SOČNE detalja o porodici Ražnatović!

Izvor: Press, 14.Nov.2018, 11:57

"Paparazzo lov" na TV Pink otkriva sve ono što javne ličnosti skrivaju! . U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu od 22 časa na TV Pink, videćete opsežan izveštaj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.