Izvor: Press, 26.Jun.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI put o SNAJI Bogdani: Ceca otkrila šta ZAPRAVO misli o Veljkovoj izabranici (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno govori o izborima i ljubavnim partnerima svoje dece i stalno naglašava da se u njihov izbor nikad nije mešala.
U poslednje vreme viđena samo u društvu svoje dece, Ceca o njima često govori u medijima, ističući stalno da ne govori u njihovo ime, već samo kao njihova majka. Podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ih u njihovim odlukama, kakve god da su one bile, posebno u odabiru partnera.
Ne mešam se, kao što se ni moji roditelji nisu mešali u moje izbore. Možda su želeli, ali nikada to otvoreno nisu pokazivali, već su poštovali moje želje. I ja sam se postavila na isti način," rekla je magazin "Hello".
 
 
Otvoreno govori o Veljkovoj devojci, Bogdani, koju je mladi bokser doveo na majčin rođendan. Podržava svog sina i ističe da je Bogdana atraktivna i lepa devojka, ali da su na njoj najlepši "njena duša i njeno vaspitanje".
 
CECA RAŽNATOVIĆ SA SINOM, VELJKOMFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Ceca se sa Bogdanom dobro poznaje i često komuniciraju. Povod za to najčešće budu borbe njenog sina, koje, priznaje, ne može uživo da gleda.
To je ogroman stres za mene. Nezamislivo mi je da sedim u publici i mirno gledam njegove mečeve. Kad se sve završi, Bogdana, koja ga uvek prati, ili neko od mojih pritelja, pošalju mi snimak."
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.