PROMUKLA, JEDVA GOVORI! Ceca posle REVAKCINACIJE priznala - Sinoć smo SLAVILI! Zaglavila sam kod... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 14:26

PROMUKLA, JEDVA GOVORI! Ceca posle REVAKCINACIJE priznala - Sinoć smo SLAVILI! Zaglavila sam kod... (VIDEO)

iskreno o svemu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je primila drugu vakcinu.

Kako smo ranije pisali, ona se opredelila za kinesku vakcinu, a danas je na Sajmu zvanično i revakcinisana.

Za ovu priliku, Ceca je odabrala čisto belu, ležernu kombinaciju. Pokupila je kosu, a svi pogledi bili su upreti na njenu masku, na kojoj je pisalo "Mala je k'o kamen".

Nakon primljene vakcine, Ražnatovićka je bila voljna da porazgovara sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima. Priznala nam je da se dobro oseća, osim što je malo promukla nakon sinoćnje žurke kod Džinovića.

- Isto kao i prošli put. Nisam osetila nikakvu bol. Nemam nuspojave, kao ni posle prve vakcinacije. Nije bilo nikakvih promena. Zato i apelujem na ljude da što pre svi to odradimo, kako bi se stekao imunitet - rekla je Ceca, pa se osvrnula na jučerašnju žurku na kojoj je "zaglavila".

- Malo sam promukla, kao što možete da čujete. Kasno sam sinoć legla. Slavilo se kod Džinovića, pevali smo, divno je bilo, da se malo okupimo - istakla je pevačica.

Na njenu novu frizuru niko nije ostao imun, a Ceca kaže da je to bio isključivo njen izbor.

- Malo promene. Nosila sam ja i ranije šiške, pa da se podsetim. Nije me niko nagovorio, sama sam htela - priznala je Svetlana.

Na pitanje da li će na njenim proslavama i nastupima od sada moći da budu samo vakcinisani, Ražnatovićka je rekla:

- Ako država ne uslovljava, zašto bih ja? To je individualna odluka, ali smatram da je to neophodno. Zato ovo i radim javno, da budem primer drugima, da se što pre vakcinišu - poručila je Ceca Ražnatović, a celu izjavu i sam čin vakcinacije, pogledajte u videu iznad.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.