POSVEĆEN PRAVOSLAVLJU KAO I ONA: Na ovom mestu Ceca i Bogdan se ispovedaju i nalaze duhovni mir

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:41

POSVEĆEN PRAVOSLAVLJU KAO I ONA: Na ovom mestu Ceca i Bogdan se ispovedaju i nalaze duhovni mir

Srejović se fotografisao ispred svetinje u kojoj se Svetlana približava Bogu!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već mesecima uživa u ljubavi sa novim, osam godina mlađim dečkom, Bogdanom Srejovićem.

Emotivni partner folk dive pevačicu prati na svim važnim događajima, bilo da su nastupi, porodična slavlja ili sasvim obični izlasci u pitanju, a sada se mladi Srejović fotografisao ispred prestoničke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetinje.

Bogdan je pozirao ispred Hrama Svetog Save, a moguće je da je ovde došao u pratnji svoje lepše polovine.

Pevačica je izuzetno vezana za ovo zdanje, a poznato je da se u njemu pričešćuje za velike praznike, kao i da se baš na ovom mestu venčao njen sin Veljko sa suprugom Bogdanom.

Takođe, pevačica ima i duhovnika Stefana Šarića čije su aktivnosti fokusirane na Hram.

- Veoma dobro sam Cecu upoznao kroz njenu ispovest. Ceca preda mnom nema tajni i prava je retkost da jedna tako poznata ličnost otvoreno priča o svemu. Nije lako poveriti nekome sve svoje tajne. Jedno vreme sam bio i opterećen time da se ne čuje neki trač u vezi sa onim što je meni ispovedala. Čak sam joj i rekao: "Svetlana, vi ste imali hrabrosti da se meni ispovedate, ali time ste mi stavili veliki teret na leđa - rekao je svojevremeno Stefan i dodao da Ceca svakodnevno čita "Sveto pismo", ali i drugu duhovnu literaturu.

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Bogdan Srejović i Ceca su se poklopili na mnogim poljima, a sigurno je da im je zajednička i posvećenost pravoslavnoj veri.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.