POSLALA JASNU PORUKU: Ceca objavila PROVOKATIVAN selfi i otkrila KOGA čeka...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLALA JASNU PORUKU: Ceca objavila PROVOKATIVAN selfi i otkrila KOGA čeka...(FOTO)

Svi se pitamo - koga!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od domaćih poznatih ličnosti koja šta god da uradi, privlači odgromnu pažnju brojnih obožavaoca!

Sve je aktivnija na društvenim mrežama, te nije retkost da nas obraduje svojim fotografijama na Instagram profilu, koje dobijaju lavinu komentara i lajkova.

Ceca je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da na Instagramu objavi fotografiju iz kreveta sa jasnom porukom.

Naime, Ceca se evidentno ranije spremila za grad pa je imala vremena i za selfi iz kreveta, a u komentaru je samo nagovestila koga čeka.

Cekala sam, cekala, dragog citav dan... 🎧🎼🎼🎼🎼🎼💃🏽

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 1. Дец 2017. у 12:32 PST

- Čekala sam, čekala, dragog čitav dan...- stavila je Ceca opis fotografije, ali nije otkrila kojem muškarcu je uputila ovu poruku.

Da li je stvarno nekoga čekala ili je samo želela da zagulica maštu svojih obožavaoca, nismo sigruni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.