PEVAČI I DINASTIJE NA APARATIMA! RAŽNATOVIĆI DOBILI SOPSTVENU IGRICU: Fanovi poludeli, odrađeno SVETSKI!

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2021, 09:08

PEVAČI I DINASTIJE NA APARATIMA! RAŽNATOVIĆI DOBILI SOPSTVENU IGRICU: Fanovi poludeli, odrađeno SVETSKI!

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je dobila svoju mobilnu aplikaciju. Ono što je posebno zanimljivo je da su pored nje, aplikaciju dobili i njena deca – Anastasija i Veljko.
Kako Kurir saznaje, autori aplikacija su njihovi fanovi, koji su želeli da naprave slične aplikacije koje već nekoliko godina postoje na svetskoj sceni.
foto: printscreen Na njima njihovi fanovi mogu da saznaju najnovije vesti iz njihovih života, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da pogledaju nove fotografije, kao i da igraju igrice sa njihovim likovima i osvajaju određene “tokene”.
Ove aplikacije su izazvale opšte oduševljenje na mrežama, ali je bilo i onih koji su smatrali da je nepravedno što sopstvenu aplikaciju nije dobila i Cecina sestra Lidija Ocokoljić, koja ne voli da se medijski eksponira.
– Ovo je super, svetski! Hoćemo da i seka Lidija dobije svoju aplikaciju! Pravda za Lidiju! Pevači i dinastije na aparatima! – samo su neki od komentara tviteraša na vest o pojavi ove aplikacije.
(Espreso)



The post PEVAČI I DINASTIJE NA APARATIMA! RAŽNATOVIĆI DOBILI SOPSTVENU IGRICU: Fanovi poludeli, odrađeno SVETSKI! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.