Izvor: Piplmetar.rs, 06.Sep.2023, 02:31

Ovu fotografiju Ceca čuva kao najveće blago: Anastasija objavila sliku iz prošlosti

Anastasija i Veljko na fotografiji prepunoj ljubavi
Proteklih nekoliko meseci Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su glavna tema medija, prvo zbog svoje veze, a potom i braka. A, njihove zajedničke fotografije preplavile su portale i društvene mreže.
Pročitajte Stižu novosti iz Sevilje – Nemanja Gudelj porodici i Oliveri saopštava najvažnije vesti o Anastasiji 
Instagram

Da li zbog toga što se umorila od svakodnevnih tekstova >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << o njoj i Nemanji, ili zbog toga što je želela da pokaže da je u srcu i dalje Ražnatovićeva, bez obzira na to što je postala gospođa Gudelj, pevačica je odlučila da na svom Instagram storiju podeli nekoliko fotgrafija iz detinjstva.
Pročitajte Ceca progovorila iskreno o svojoj deci – Ne želim da Veljka porede sa ocem

Instagram printscreen

Pored svoje, pretpostavljamo rođendanske fotografije, na kojoj ima oko osam godina, Tasa je objavila i prelepu sliku na kojoj su ona i Veljko. S obzirom da se vidi da je fotografija uramljena, jasno je da ju je Anastasija slikala u Cecinom domu, gde se trenutno nalazi.
Poznato je da su Anastasija i Veljko veoma vezani jedno za drugo, kao i za majku, i ma, gde da se nalazili neprestanom su u kontaktu. A, Ceca je jednom prilikom istakla da su njih dvoje njene dve najveće ljubavi.
Pročitajte Anastasija i Veljko u sukobu zbog prijatelja – Cecina koleginica otkrila koga pevačica podržava 

Instagram printscreen

– Oduvek sam sa svojom decom imala izuzetno otvoren odnos. Bila sam im kao drugarica, ali oni nikada nisu prelazili tu granicu gde sam ja roditelj, iako sam ja opuštena, te kod nas ne postoje tabu teme. Uvek su znali da sam im ja najbolji prijatelj u životu i da bih život za njih dala, i znali su da mogu da mi se obrate za sve jer ću stati iza njih, pa bili oni najbolji ili ne daj Bože najgori.
Pročitajte Ceca poručila deci da zbog nje moraju da trpe niske udarce – Anastasija i Veljko nisu mogli da biraju ko će im biti otac, a ko majka 

Instagram

– Bila sam im najbolji prijatelj i govorila sam im da to moraju da razumeju jer, iako imaju svoje prijatelje, da su oni nezreli kao i oni. Anastasija i Veljko su dve moje jedine, najveće ljubavi i zauvek će tako ostati.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.