OVU KUĆU JE CECA RAŽNATOVIĆ KUPILA NA KREDIT! Osim vile na DEDINJU, poseduje i ovu LUKSUZNU NEKRETNINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 22:00

OVU KUĆU JE CECA RAŽNATOVIĆ KUPILA NA KREDIT! Osim vile na DEDINJU, poseduje i ovu LUKSUZNU NEKRETNINU (FOTO)

Često provodi vreme tamo

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često svoj odmor provede na Kipru, a tamo poseduje kuću koju je, kako je otkrila jednom prilikom, kupila na kredit.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - rekla je Ceca pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << par godina u emisiji "Amidži šou".

Kuća se nalazi na samoj obali, a u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Ceki često vreme provodi na ovoj destinaciji, a verujemo da će uskoro i svog unuka Željka odvesti u porodičnu kuću na letovanje.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.