OTKAZAN KONCERT Cece Ražnatović u Herceg Novom, organizatori prinuđeni da preduzmu RADIKALNE MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 14:41

OTKAZAN KONCERT Cece Ražnatović u Herceg Novom, organizatori prinuđeni da preduzmu RADIKALNE MERE

Hitno se oglasio tim i dao detaljno objašnjenje!

Direkcija 55. Praznika mimoze je, nakon analiza izveštaja vremenske prognoze za dane vikenda, donela odluku da odloži koncert Svetlane Cece Ražnatović, planiran za subotu, 24. februar, za koji je vladalo izuzetno veliko interesovanje posetilaca.

Prema podacima iz više meteoroloških izveštaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vetar, što bi onemogućilo održavanje koncerta na otvorenom u odgovarajućim uslovima.

Odgovorno postupajući kao organizatori, shodno najavljenim lošim vremenskim uslovima, Direkcija je odlučila da odgodi koncert Cece Ražnatović za neki naredni period, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Upućen je poziv posetiocima koji su planirali da ovaj vikend provedu u Herceg Novom, posete grad tokom programa svečanog zatvaranja 55. Praznika mimoze od 1. do 3. marta, kada će biti održan maskenbal na otvorenom uz koncert Tap 011, VII Međunarodni Karneval, Suđenje karnevalu i koncert Prljavog kazališta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.