OTERANA JE SA MARININOG GROBA?! Evo na ŠTA se Ceca ODLUČILA nakon Laćinih reči, dok pati za PRIJATELJICOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 17:41

OTERANA JE SA MARININOG GROBA?! Evo na ŠTA se Ceca ODLUČILA nakon Laćinih reči, dok pati za PRIJATELJICOM

Tako je najbolje za sve

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, u sukobu je sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Na sahrani svoje majke napravio je scenu zbog koje su svi ostali zatečeni. Naime, on je Ceci, inače Marininoj bliskoj prijateljici i saradnici, rekao da se skloni od groba.

Marina je Ceci napisala najveće hitove, godinama su se družile, te je potez njenog sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnoge iznenadio, tačnije najviše to što ni na ovaj dan nije uspeo da se kontroliše i pusti sve njene bližnje da se oproste na način koji oni žele.

- Obećao sam da se neću oglašavati neko vreme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti - rekao je Laća.

Kontaktirali smo Cecinog PR-a, kako bismo došli do njenog komentara, međutim pevačica je donela odluku da ostane po strani i ne želi da komentariše nastalu situaciju.

Ovaj dan bio je težak za sve, a pogotovo za nju, te verujemo da je Ražnatovićka u žalosti i da želi na miru da otpati gubitak koji je doživela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.