Novi STAR donosi: Vojin Đorđević fasciniran Cecom! Priredio joj kraljevski doček!

Izvor: Svet, 23.Apr.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi: Vojin Đorđević fasciniran Cecom! Priredio joj kraljevski doček!

Evo kako lala tretira ženu!
Jeste da nije reč o bilo kakvoj ženi, već o našoj najvećoj zvezdi Ceci Ražnatović, pa se Vojin Đorđević u skladu sa tom činjenicom potrudio da bude i više od džentlmena!
Kada su se sreli na reviji Meline Džinović najpre joj je poljubio ruku sa velikim ushićenjem, a kada je shvatio da će Ceca sedeti baš pored njega u prvom redu, njegovoj sreći nije bilo kraja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << I taman kada smo pomislili da nije slučajno što je biznismen iz Subotice dobio stolicu pored folk zvezde, saznali smo da je Cecina ćerka Anastasija u tome odigrala ključnu ulogu. Naime, pevačica je trebalo da sedi pored svog prijatelja i Melininog muža Harisa Džinovića, ali dok je ona davala intervjue njena ćerka je sela pored pevača, a Ceca se potom smestila pored svoje sestre Lidije, pa je se njene desne strane stolica bila rezervisana za Đorđevića…
A O ČEMU SU NJIH DVOJE PRIČALI I KAKVE JE KOMPLIMENTE CECA DOBILA OD VOJINA, MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR.
 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.