Nezapamćena poseta u Budvi: Spektakularan nastup Cece Ražnatović u klubu Top Hill! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćena poseta u Budvi: Spektakularan nastup Cece Ražnatović u klubu Top Hill! FOTO

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, nastupila je sinoć u Budvi u klubu "Top Hill" i zabeležila rekordnu posećenost ovog prestižnog kluba na crnogorskom primorju.

Osim što je atmosferu sa svojim bendom dovela do usijanja, Ceca je gostima kluba priredila zaista spektakularno veče, kako je i navikla svoje fanove na svakom svom nastupu. U crvenoj haljini, koje su isticale njenu zanosnu figuru,  kao i svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << velikim hitovima - starim i novim, Ceca je tokom večeri oduševljavala prepun budvanski "Trop Hill", koji do sada još nije zabeležio ovakvu posetu!  Ceca je oborila rekord, a mnogo ljudi je ostalo napolju jer nisu mogli da udju unutra!

Ulaznice za nastup bile su rasprodate već nekoliko dana unapred, a onima koji nisu sinoć uspeli da provedu veče uživajući u Cecinim hitovima, više sreće želimo sledeći put. Do tada, pogledajte deo sjajne atmosfere kojom se Budva sinoć mogla pohvaliti. U nastupu su sinoć uživala i Cecina deca, Anastasija sa dečkom Kostadinom Terzićem i Veljko sa svojim novom izabranicom
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.