„Na kitarata, Vasko Žabata, na mikrofona Ceca mecata“: Bugarski hit zaludeo Srbe, evo šta znače reči

Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2022, 14:12

„Na kitarata, Vasko Žabata, na mikrofona Ceca mecata“: Bugarski hit zaludeo Srbe, evo šta znače reči

Čitavu Srbiju ovih dana zarazio je bugarski hit Vasko Žabata. Brojni mimovi i šale nastali su kada je ova pesma preplavila društvene mreže.
„Kamčia orkestar“ ili u prevodu „Kombajn-vršalica“ naziv je ovog bugarskog benda, a pesma koju je praktično u Srbiji probio Tik Tok, stara je čak osam godina.
– Na kitarata Vasko Žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas“ – reči su pesme, a to u prevodu znači: „Na gitari je Vasko Žaba, on će svirati, dragi gosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << samo za vas“.
Mimovi na društvenom mrežama mnoge su nasmejali, a onda su nastale i brojne šale na račun Vaska Žabate.
E sad kada sam otkrio sta je vasko žabata, treba isterati to iz glave.
— jezivi (@jezivi1) August 8, 2022

– Zarazio sam se. Korona? Ne, Vasko Žabata – jedan je od šaljivih tvitova, a zatim se nižu:
– E sad kad sam otkrio šta je Vasko Žabata, treba isterati to iz glave.
– Zarazio sam se.
– Korona?
– Ne, Vasko žabata…
— Pirotian (@Pirotian) August 8, 2022

Takođe, još jedan stih je ostavio utisak na Srbe, a to je: „Na mikrofona Ceca mecata, toi ste pei dragi gosti samo za vas“.
Reč je o prevodu: „Na mikrofonu je Ceca medved, ona će pevati, dragi gosti, samo za vas“.
@l.e.m.a.x #vaskozabata #vaskojabata #breakingbad #foryourpage #foryou #fyp #salamanca #bulgaria #edit #idemo #zaba ♬ original sound – lemajić dr jovan
Napravljene su i brojne parodije na Tik Toku, pa je tako postavljena scena iz hit serije „Breaking bad“, dok je na televiziji u pozadini namontirano da ide spot za Vaska Žabatu, prenosi 24sedam.rs.
Na jutjubu je takođe objavljena scena iz kultnog filma „Kad porastem biću Kengur“, a video je naslovljen sa „Kad porastem biću Vasko Žabata/ Gangula Mecata“.

Izvor: 24sedam.rs
Bugarin na srpskoj granici prešao igricu, a paradajz turizmu dao novu dimenziju (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.