MASA ISPRED HRAMA ODUŠEVLJENA: Ceca došla da dočeka Putina, svi su gledali U OVO ŠTO JE OBUKLA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASA ISPRED HRAMA ODUŠEVLJENA: Ceca došla da dočeka Putina, svi su gledali U OVO ŠTO JE OBUKLA! (FOTO)

Folk diva nasmejana i raspoložena.

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je u zvaničnoj poseti Srbiji, a nakon razgovora sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem u Palati Srbija, predsednik Ruske federacije uputio se u Hram Svetog Save u Beogradu.

ŠOK POTEZ ANE SEVIĆ: Darko se konačno oporavio od nesreće, a njegova bivša sada URADILA OVO! (FOTO)

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zlo!

Predsednike dveju država je tamo sačekalo više od 125 hiljada ljudi, koji su ceo dan željno čekali da im se ruski predsednik obrati, što je on na kraju i uradio. Među okupljenim narodom našla se i naša najveća folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, nasmejana od uva do uva. Njen dolazak je oduševio sve prisutne, a folk diva je bila odlično raspoložena pa se čak slikala i sa pripadnicima MUP-a.

NAPUSTILA PINKOVE ZVEZDICE: Od sutra u emisiji je SVE DRUGAČIJE (VIDEO)

Ceca je izgledala zanosno sa raspuštenom kosom u blagim talasima, glamuroznom teget kaputu sa krznenim okovratnikom i dugim sivim pantalonama.

ILI SE BORIŠ ILI... Nije joj lako - Poruka Dare Bubamare otkriva KAKAV život zapravo ima! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.