MARIJA MILOŠEVIĆ NIJE PODNOSILA SRPSKU MAJKU: Užasavala se! Slobina ćerka njega obožavala, a Cecu nije mogla da svari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 22:46

MARIJA MILOŠEVIĆ NIJE PODNOSILA SRPSKU MAJKU: "Užasavala se!" Slobina ćerka njega obožavala, a Cecu nije mogla da svari!

On otkrio sve detalje!

Pevač Ivan Gavrilović je bio dosta aktuelan tokom devedesetih godina, a javnost je bila intrigirana i njegovim odnosom sa ćerkom pokojnog predsednika Slobodana Miloševića, Marijom.

Denser ističe kako je Marija Milošević volela njegove pesme, pa otkrio šokantne podatke.

- Ta veza je bila više moranje nego želja. Volela me je jer je volela moju muziku. Narodnjake nije podnosila. Mrzela je narodnjake. Uh, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne možete da zamislite kako. Da ona sluša Cecu i sve ostale pevače, nema šanse. Užasavala se, ali je zato dens obožavala. Jednom prilikom je zakupila ceo klub samo da nas dvoje budemo zajedno. Platila mi je 15.000 maraka nastup samo da ja ne odem da pevam u inostranstvo - rekao je pevač i nastavio:

- Ja sam se njoj dopao, onda je krenulo montiranje. Kada uđeš u taj krug, teško je izaći. Odmah mi je bilo jasno da nešto ne valja, ali ja nisam imao hrabrosti da kažem neću. Čekao sam momenat da bude to najbezbolnije za sve, ali ispalo je kontra. Što se tiče s*ksa, glupo je da pričam. U tim trenucima i ne misliš na s*ks - rekao je.

Gavrilović je opisao kako je izgledalo kada je dolazio kod Slobe Miloševića u goste.

- Bilo mi je smešno i čudno u istom trenutku. On dođe i kaže: 'Deco, igrajte se', a ja u tom trenutku imam 30 godina, ona je bila starija. Sloba tada i nije bio baš voljen, pa sam gledao da izbegavam susrete - otkrio je Ivan ranije i dodao:

- Sve joj diraj, al’ ćaleta nikako! Za njega je bila baš vezana. Mamu i nije fermala. Burazera onako. U toj palati gde smo živeli držala je samo Slobine fotografije. Na primer, on ide na važne pregovore za Kosovo i s njom dva sata pre toga razgovara. Ne znam da li je to bila patologija. - rekao je, pa opisao njihov rastanak.

- Raskinuli smo iznenada. Bili smo na moru u Grčkoj. Deveti dan sam video da se tu nešto sprema i da mnogo toga ne valja, a nemam pojma o čemu je reč. Ujutru se budim i vidim spakovani mi koferi. Policajac koji nas je čuvao obaveštava me da me vodi kući. Ja pitam: 'Zašto me ti vodiš kući kad ja hoću da idem sam?' On mi kaže: ‘Dobio sam naređenje!' - ispričao je Ivan.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.