Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 10:22

"LJUDI SE MENJAJU, PA TAKO I JA" Cecin prvi intervju posle RASKIDA sa Bogdanom, otkrila šta joj je promenilo život

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović iako je već na samom početku ove godine odlučila da okonča emotivnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem i jasno stavila do znanja da će njih dvoje zauvek ostati prijatelji, nju krah veze neće omesti da svoju publiku ove godine obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi, a onda će sve to krunisati velikim koncertom.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca Ražnatović dala prvi intervju posle raskida!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2022

Svetlana Ceca Ražnatović dala prvi intervju posle raskida sa Bogdanom Srejovićem! Pevačica je otkrila i šta je to što joj je promenilo život!..Balkanska zvezda Ceca Ražnatović iako je već na samom početku ove godine odlučila da okonča emotivnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem i jasno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.