LJUBI JE MAJKA: Anastasija doputovala iz Sevilje i Ceci uručila DAR koji će vas rasplakati - dirljivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 14:46

LJUBI JE MAJKA: Anastasija doputovala iz Sevilje i Ceci uručila DAR koji će vas rasplakati - dirljivo

Prelepo, da lepše ne može biti!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je juče svoj jubilarni 50. rođendan u krugu svoje porodice i to u svom porodičnom domu.

Njena ćerka Anastasija Ražnatović je nedavno doputovala iz Sevilje nakon što je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Ceca je zbog toga odlučila da ne pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliku proslavu za rođendan, pa su se okupili u krugu porodice u porodičnoj kući na Dedinju.

Ceca je od Anastasije dobila zlatni lanac sa priveskom na kojem piše "Mama".

Ta ogrlica, poklon je koji je Anastasija za rođendan kupila mami budući da je uvek bila njena najveća podrška.

Inače, Svetlana je trebalo da napravi gala proslavu povodom svog rođendana, ali je nekoliko dana pre slavlja odustala od svega.

Njeni najbliži, članovi porodice, prijatelji, kolege, fanovi uputili su joj brojne čestitke na Instagramu, a Ceca je sve podelila u svoje storije.

Ceci su fanovi iza njene kuće priredili iznenađenje, gde ju je sačekao cveće, kao i kutija s nakitom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.