Konačno održano suđenje između Jelene i Cece, OVO JE DOKAZ DA JOJ SVETLANA SMEŠTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2017, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno održano suđenje između Jelene i Cece, OVO JE DOKAZ DA JOJ SVETLANA SMEŠTA

Pravda je spora ali dostižna.

Konačno smo dočekali i taj dan kada je održano suđenje između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović  Cece, njih dve su se juče sastale u Prvom osnovom sudu u Beogradu, a šta se dešavalo iza zatvorenih vrata to ne znamo jer kako kaže Jelena sudija je tražio da se detalji ne iznose u medije.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 24, 2017 at 1:41pm PST

Međutim, Jelena se naravno na svom Tviter nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila i to najpre kako bi objasnila zašto je policija u jednom trenutku morala da uđe u sudnicu.

DANAS USPEŠAN BIZNISMEN, A PRE...Saša Popović otkrio da je ostao bez celokupne ušteđevine!

"Kao što su mediji već objavili, zbog verbalne agresije Svetlane Ražnatović, sudija je bio prinuđen da pritisne panik taster i pozove obezbeđenje. Neću iznositi detalje sa pokusaja medijacije (mirenja) jer je sudija tako zeleo." Napisala je Karleuša na svom profilu.

Kao sto su mediji vec objavili, zbog verbalne agresije Svetlane Ražnatović, sudija je bio prinudjen da pritisne panik taster i pozove obezbedjenje. Necu iznositi detalje sa pokusaja medijacije(mirenja) jer je sudija tako zeleo. pic.twitter.com/5e0r1Xmp8f

— Jelena Karleuša (@karleusastar) November 24, 2017

Ipak to nije sve. Kako bi dokazala da je Ražnatovićeva napada preko medija Jelena je objavila još jedan snimak gde se jasno vidi ko je tu favorizovan a ko ironično ismejan - u pokušaju.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Nov 24, 2017 at 11:04am PST

"Zamolila sam S. Ražnatović da prestanu napadi njene ekipe (Pink, Blic, itd) na mene i da ja više neću biti primorana da se branim. Rekla je da sam luda, da umišljam i da mene niko zbog nje ne napada. Evo klasičnog primera..." napisala je ona a o čemu se radi pogledajte u videu ispod.

Zamolila sam S. Ražnatović da prestanu napadi njene ekipe(Pink, Blic, itd)na mene i da ja više neću biti primorana da se branim. Rekla je da sam luda, da umišljam i da mene niko zbog nje ne napada.

Evo klasičnog primera... pic.twitter.com/wOlx8gHxAN

— Jelena Karleuša (@karleusastar) November 25, 2017

A samo neki od komentara na sve bili su "Samo u #Srbistan OSUDJENI kriminalac moze da te tuzi zbog „uvrede časti“ jer je nazvan - osudjenim kriminalcem, onim sto i jeste. #Tuga"

NAJVEĆA AFERA ZADRUGE! Divna i... KUM?! Procurila šokantna istina! Da li Marko za OVO zna? (VIDEO)

Samo u #Srbistan OSUDJENI kriminalac moze da te tuzi zbog „uvrede časti“ jer je nazvan - osudjenim kriminalcem, onim sto i jeste. #Tuga pic.twitter.com/ZGTwZvSYut

— Radoslav Glusica (@RAZZO984) November 24, 2017

Jelena i Ceca nisu postigle dogovor na sudu, a kako će se stvari dalje odvijati ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.