Izvor: Press, 10.Jul.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija prokomentarisala Anastasijinu fotku u kupaćem, a odgovor Cecine ćerke oduševio je sve! (FOTO)

Nakon što je Ceca javno podržala Kiju, pobednica zadruge se zbližila sa Anastasijom
Pobednica Zadrge Kristina Kija Kockar i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović  postale su bliske, pa jedna drugoj udeljuju komplimente na račun izgleda, kao drugarice. Anastasija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, koju je Kija pohvalila. Ražnatovićeva se zahvalila na komplimentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i u komentaru Kiji ostavila srce.
- Top slika - napisala je Kija Anastasiji, a Cecina ćerka se zahvalila i kao prava prijateljica Kristini uputila srce u znak zahvalnosti.
Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Ražnatovićeva se godinama družila sa Lunom Đogani, koja je bila u emotivnoj vezi sa Kristininim mužem Slobodanom Radanoviem u rijalitiju Zadruga, iako je  on bio oženjen. Anastasija je čak i krstila modnu blogerku, ali su njih godinama ne pričaju, a Đoganijeva je  u rijalitiju prozivala Anastasiju na šta je reagovala produkcija.
Uspeli su u tome... Kija brutalno o Slobinim roditeljima, a onda je reagovao Radanović (VIDEO)
Kako se Ceca, tokom rijalitija Zadruga, izjasnila da podržava Kristinu, očigledno tako razmišlja i Anastasija.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.