KRALJICE UKUSA: OVO POVEZUJE Cecu i Jelenu Đoković! RUBIN crvena boja uokvirena ZLATOM za tričavih 11.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 17:24

KRALJICE UKUSA: OVO POVEZUJE Cecu i Jelenu Đoković! RUBIN crvena boja uokvirena ZLATOM za tričavih 11.000 EVRA

Pa šta je to za njih, sitnica!

Da poznate dame vole da izgledaju uvek doterano i budu u trendu nije ništa novo. Neke od njih su spremne da čitavo malo bogatsvo "poklone" dizajnerima i modnim kućama samo da posedujeu unikatne ili najskuplje komade. Među njima su svakako i Svetlana Ceca Ražnatović i supruga Novaka Đokovića, Jelena. Malo ko bi njih dve doveo u isti kontekst, ali jedna stvar ih spaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na cipele i torbe se uvek davala basnoslovna cifra, ali neke od njih idu i korak dalje, te ogromne svote novca daju i na nakit. Najskuplje, najlepše, najmodernije đinđuve samo za njih, koje će potom brže bolje prošetati crvenim tepihom ili jednostavno fotografisati za Instagram kako bi se pohvalile svojim pratiocima ili ispratile diktirane statusne simbole savremenog društva.

Ražnatovićeva svoje odevne kombinacije uvek upotpuni nakitom, a na proslavi povodom rođenja svog drugog unuka Krstana je bila u ležernom izdanju, beloj majici i farmerkama, dok je na ušima imala minđuše, poznate marke koje koštaju neverovatnih 11.000 evra, dok je ogrlica blizu 4.100 evra.

Jelena Đoković, oduvek odiše elegancijom i prefinjenošću, barem takvu sliku javnosti voli da predstavi. Na jednom od Novakovih mečeva kom je prisustvovala, mnogi su primetili minđuše u obliku deteline koje je nosila. Na internetu se može videti da njihova cena iznosi "tričavih" 11.000 evra. Ona inače poseduje više različitih minđuša izvesnog brenda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.