JAVNOST ŠOKIRANA: Robijaš ubio drugog, izmasakrirao ga i krvlju napisao CECA I JECA

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Dec.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNOST ŠOKIRANA: Robijaš ubio drugog, izmasakrirao ga i krvlju napisao CECA I JECA

Osuđenik Marko Jovanović (27), dvostruki ubica iz Niša, koji je u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli zaklao cimera Ramiza Šarića (34), isekao ga je najpre žiletom od uveta do uveta, iščupao mu jezik, a potom mu odgrizao deo lica.
Monstrum se, kako Kurir piše, ni tu nije zaustavio, već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije koju su delili dva meseca ispisao imena „Ceca i Jeca“.
Monstrum se, kako naš izvor dodaje, ni tu nije zaustavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << već je krvlju koja je šikljala iz vrata cimera po zidovima ćelije koju su delili dva meseca ispisao imena „Ceca i Jeca“.


A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 24, 2016 at 5:18am PST


– Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada Jovanovića u noći između utorka i srede bio je to što mu se nije dopadala muzika koju je Šarić puštao u ćeliji! Zbog toga pretpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše – otkriva naš sagovornik.

❤ #svetlanacecaraznatovic #cecaraznatovic #ceca #cecaofficial #ceca2016 #serbiansinger #balkansinger #europeansinger
A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Dec 7, 2016 at 7:14am PST


On objašnjava da je prizor koji su zatvorski stražari opisali bio stravičan kad su došli do ćelije smrti tokom redovnog jutarnjeg brojanja osuđenika.
– Jovanović je mirno sedeo na svom krevetu, iako su pod i zidovi bili potpuno poprskani krvlju ubijenog Ramiza Šarića, koji je ležao na podu, prerezanog vrata. Nije pokazivao nikakve emocije. Prokomentarisao je samo da ne treba da se opterećuju jer je „Šarić nebitan lik koji nije zaslužio da živi“ – otkriva izvor Kurira i dodaje da su posle ove strahote mnogi Jovanovića uporedili sa zloglasnim Hanibalom Lektorom, psihopatom i ljudožderom, likom iz filma „Kad jaganjci utihnu“.
Kliknite na sledeću stranicu da nastavite čitanje.

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.