Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 11:17

"ISTETOVIRANA MONAHINJA, BOŽE ME SAČUVAJ" Emanuela iz Srbije kaže da je bila promiskuitetna pijandura, a onda je otkrila Isusa: "Bio je poziv koji se ne odbija što kaže Ceca" (VIDEO)

"Monahinja na TikToku? Bože me sačuvaj...". "Je l' ona to istetovirana monahinja? Pu, pu (prekrsti se)". Različiti su komentari na snimke jedne dvadesetdevetogodišnje Emanuele na društvenim mrežama koja je usput posvećeni laik u jednom katoličkom samostanu u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bila promiskuitetna pijandura, a onda je otkrila Isusa: "Istetovirana monahinja, Bože sačuvaj" VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 08:03

"Monahinja na TikToku? Bože me sačuvaj..". "Je l' ona to istetovirana monahinja? Pu, pu (prekrsti se)"...Različiti su komentari na snimke jedne dvadesetdevetogodišnje Emanuele na društvenim mrežama koja je usput posvećeni laik u jednom katoličkom samostanu u Srbiji...Priča ove devojke svakako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.