Bila promiskuitetna pijandura, a onda je otkrila Isusa: Istetovirana monahinja, Bože sačuvaj VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 08:03

Bila promiskuitetna pijandura, a onda je otkrila Isusa: "Istetovirana monahinja, Bože sačuvaj" VIDEO

"Monahinja na TikToku? Bože me sačuvaj...". "Je l' ona to istetovirana monahinja? Pu, pu (prekrsti se)".

Različiti su komentari na snimke jedne dvadesetdevetogodišnje Emanuele na društvenim mrežama koja je usput posvećeni laik u jednom katoličkom samostanu u Srbiji.

Priča ove devojke svakako jeste, neobičnija i od njenih tetovaža koje vire ispod dugačke odore. Vire kao neki repovi pređašnjeg života dok još nije odlučila da posveti život Bogu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
A istina je kako i sama Emanuela kaže da je u prethodnom, grešnom životu bila "promiskuitetna pijandura". Ukoliko je gledate danas na TikToku, ponekad bi vam bilo teško da zamislite ovu mladu i harizmatičnu ženu koja zrači nekom smirujućom energijom da je ikada, primera radi i to po sopstvenom priznanju iz firme svog oca ukrala 50 flaša alkohola.

Ona kao neobična iskušenica okrenula je svoj život za 180 stepeni, a od pratilaca često dobija pitanja o tome kako je to odlučila, ali šta je radila u "grešnom životu". Emanuela ne krije da je veoma stroga prema verziji sebe koja je bila i koliko je taj život bio pogrešan.

Ipak, čini se da ništa u životu ove devojke nije potpuno obično, pa njena transformacija na društvenim mrežama je privukla više od 10.000 pratilaca koji imaju mnoga pitanja. A Emanuela je potpuno iskrena pred svojim pratiocima i time ih je kupila!

Pratioce svakako najviše zanima zašto je odlučila da pokrije glavu i da se čedno oblači kao i da li je ikada imala seks, a ona odgovara da je "menjala partnere kao blesava". Svojim pratiocima je priznala da je pripadala čak i verskom pokretu Hare Krišna!

Ova neobična iskušenica iskreno govori o tome da nikada neće biti biološka majka, ali da će zato biti duhovna majka mnogoj deci. O razlogu zašto se okrenula Isusu imala je kratak odgovor:

"Bio si poziv koji se ne odbija, što kaže Ceca", rekla je Emanuela kroz smeh.

Ona je otkrila i da će ukoliko postane časna sestra da će ukloniti sve tetovaže koje se ispod uniforme budu videle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.