IPAK SE SNIMA FILM O ARKANU? Ceca Ražnatović kaže da samo Vuk Kostić može da gumi njenog pokojnog muža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 23:06

IPAK SE SNIMA FILM O ARKANU? Ceca Ražnatović kaže da samo Vuk Kostić može da gumi njenog pokojnog muža!

Za Vuka ima samo reči hvale.

Ceca Ražnatović kaže da jedino Vuk Kostić može da glumi njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića - Arkana!

Folk diva smatra da je glavni junak serije "Ubice mog oca" ko stvoren za takvu ulogu.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca i dodala:

- Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik.

Folk zvezda konačno je "aminovala" davno najavljen film o Arkanu, jer je sve donedavno izričito bila protiv toga da bilo ko glumi njenog muža na velikom platnu.

- Neumesno je snimati film o osobama koje nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu i zato ne podržavam to - govorila je doskoro Ražnatovićeva.

Inače, čitava fama oko toga ko će na filmskom platnu "oživeti" Arkana nastala je posle izjave Miloša Bikovića da bi on rado prihvatio takvu ulogu.

- Glumio bih Arkana, što da ne! Ukoliko bi neko napisao scenario za dobar film, prihvatio bih takvu ulogu - rekao je Biković u emisiji "Amiđži šou" na Pinku.

Film o Arkanu nosi naziv "Tigrov skok" i treba da se radi u holivudskoj produkciji. Autor knjige "Akran" Vladimir Đorđević kaže da je jedna ozbiljna produkcijska kuća iz Amrike zaintresovana da snimi ostvarenje o pokojnom komadantu Srpske dobrovoljačke grade.

- Taj film bi bio ispirisan Arkanovim životom, ali sa dosta fikcija. Radnja bi podsećala na "Skarfejs" i "Kuma". Posebno bismo se ostvarili na odnos glavnog junaka sa bivšim predsednikom države Slobodanom Miloševićem, kao i suprugom Cecom Ražnatović. Robert de Niro je veoma zaintresovan da glumi Miloševića - oktriva Đorđević za Informer

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ceca: Arkana treba da glumi Vuk Kostić… ili Brad Pitt

Izvor: Tracara.com, 01.Jun.2020, 11:11

Iako se godinama priča da bi o životu Cece Ražnatović mogao da se snimi film, sve do sada nije bilo zvaničnih informacija o tome. Ipak, u razgovoru za Informer, folk zvezda otkrila je koga bi volela da vidi u ulozi pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. “Vuk je moj prijatelj, i mislim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.