I ONA SE POJAVILA NA SVADBI: Svi su MISLILI da je u RATU sa Cecom, a kada je Ražnatovićeva ugledala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONA SE POJAVILA NA SVADBI: Svi su MISLILI da je u RATU sa Cecom, a kada je Ražnatovićeva ugledala...

Nekada su bile nerazdvojne.

Juče je održana svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, i cela porodica je bila vesela i uzbuđena. Preko 500 zvanica je stiglo na "svadbu decenije".

Ono što je sve začudilo je da se ispred Hrama Svetog Save pojavila i frizerka Svetlane Cece Ražnatović. Za njih dve su domaći mediji spekulisali da su u svađi i da ne govore već 20 godina.

- Pomirenje? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svađe nikada nije bilo, u odličnim smo odnosima i to niko ne može da poremeti - rekla je Bucka u jednoj emisiji, koja je pratila ovaj svečani događaj.

Nakon toga su zajedno otišle sa svatovima u svečani beogradski hotel Hajat, gde se održavala proslava, te su stavile tačku na njihov sukob i dalja spekulisanja o tome, tako što su objavile na svojim Instagram profilima zajedničku fotografiju sa opisom "Kume".

Da li je istina da su se pomirile, ili nikada nije ni došlo do svađe, uprkos navodima domaćih medija, ostaje nam da vidimo, ali je sigurno da su se lepo provele na najbitniji dan Svetlane Cece Ražnatović.

Pogledajte galeriju svadbe veka:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.