Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I CECA JE PRATILA IZBORE Evo kako je reagovala na Trampovu pobedu

Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se povodom rezultata američkih predsedničkih izbora na kojima je pobedu odneo Donald Tramp.

Ceca je izrazila zadovoljstvo što je predstavnik republikanaca izabran za novog predsednika SAD.

- Srećna sam što je pobedio Tramp. Samo kad pomislim na osiromašeni uranijum, bolesnu decu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sve ostalo što su nam doneli Klintonovi 1999. godine, nije mi dobro - izjavila je Ceca za "Blic", te dodala:

- Verujem da će Tramp i njegova politika doneti napredak celom svetu, pa i Evropi i našoj državi.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA PRATILA IZBORE U SAD Evo kako je reagovala na Trampovu pobedu

Izvor: Kurir, 09.Nov.2016

...Ceca je izrazila zadovoljstvo što je predstavnik republikanaca izabran za novog predsednika SAD..Srećna sam što je pobedio Tramp Samo kad pomislim na osiromašeni uranijum, bolesnu decu, i sve ostalo što su nam doneli Klintonovi 1999 godine, nije mi dobro", izjavila je Ceca.."Verujem da će Tramp...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.