Hoće li Ceca vratiti Arkanov dug?

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Ceca vratiti Arkanov dug?

PRED Višim sudom u Beogradu u utorak se nastavlja ročište po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine koji je protiv pevačice Svetlane Ražnatović podneo tužbu zbog duga od 116.063 evra sa kamatama. Prema njegovim tvrdnjama, novac je svojevremeno pozajmio Željku Ražnatoviću Arkanu za potrebe njegove supruge i to u njenom prisustvu. Ovaj postupak, inače, vodi se punih 12 godina. Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu kojom je Ražnatovićeva bila obavezna da Đurkoviću isplati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dug, pošto je usvojio njen zahtev za reviziju i naložio novo suđenje. Najviši sud je upozorio da naslednik odgovara za dugove ostavioca samo do visine svog naslednog dela. Na prethodnom ročištu, advokat Ražnatovićeve istakao je da je tužba preuranjena i da prvo treba da se utvrdi šta je ona nasledila od svog pokojnog supruga. Zbog toga je sudija dala nalog da se pribavi informacija iz postupka o raspodeli Arkanove imovine. Cecin advokat protivio se i predlogu Đurkovićevih punomoćnika da se na deo kuće, koja je već pod hipotekom zbog duga državi, stavi privremena mera za zabranu raspolaganja, odnosno da joj se zabrani prodaja.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li Ceca plaćati Arkanov dug?

Izvor: B92, 13.Nov.2012, 00:13

Beograd -- Proces protiv Svetlane Ražnatović nastavlja se u utorak kada će biti održano ročište po tužbi Vojislava Đurkovića zbog duga od 116.000 evra sa kamatama...Postupak traje već 12 godina...Prema tvrdnjama Đukovića, novac je svojevremeno pozajmio Željku Ražnatoviću Arkanu za potrebe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.