Fanovi nestrpljivi: Otkriveni nazivi pesama Cecinog novog albuma! FOTO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi nestrpljivi: Otkriveni nazivi pesama Cecinog novog albuma! FOTO

Balkanska zvezda, Ceca Ražnatović, uskoro će objaviti novi album na koji se već dugo čeka, a svoje fanove je danas obradovala tako što je objavila nazive pesama!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bi trebalo sledeće nedelje da objavi novi album, a kako bi fanovima prekratila čekanje, odlučila je da im otkrije nazive pesama koje će se naći na njemu. Ceo projekat nosi naziv "Autogram", a na njemu će biti čak 11 pesama. Prva nosi isto ime kao i album, a ostale su: "Dobrotvorne svrhe". "Didule", "Metar odavde", "Luda za sebe", "Trepni", "Netačan odgovor", "Jadna ti je moja moć", "Cigani", "Anđeo drugog reda" i "Nevinost".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.