Izvor: Press, 01.Okt.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Ovako izgleda Cecina vila nakon napada, komšije u ŠOKU I NEVERICI! (FOTO)

Komšija najveće balkanske zvezde koji se zatekao na licu mesta otkrio je za naš portal da se u trenutku napada začula stravična buka, kao i da su svi u šoku i neverici zbog onoga što se dogodilo.
Kako je Pink.rs prvi pisao, jutros su nepoznate osobe sa dva automobila marke "mini kuper" i jednim karavanom pokušale da upadnu u kuću pevačice Svetlane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Cece Ražnatović.



PROČITAJTE JOŠ: KOLIMA POKUŠALI DA JOJ RAZVALE KUĆU! Ceca u šoku: Ovo je VANDALISTIČKI UPAD u privatni posed, očekujem HAPŠENJE!




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs


Na fotografijama koje je na licu mesta zabeležio naš fotoreporter vidi se da je oštećen stub, kao i da su polomljena stakla na vratima. Komšija najveće balkanske zvezde koji se zatekao na licu mesta otkrio je za naš portal da se u trenutku napada začula stravična buka, kao i da su svi u šoku i neverici zbog onoga što se u ulici Ljutice Bogdana desilo rano jutros.




Autor: Pink.rs


- Čuli smo stravuičnu buku i zvukove automobila, nadamo se da su postoji snimak sa sigurnosnih kamera i da će počinioci biti uhvaćeni. Svi smo u šoku i neverici zbog onoga što se dogodila rano jutros ispred Cecine vile - rekao je za Pink.rs pevačicin komšija.




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs


Oni su divljački udarali u kapiju, a potom pobegli u pravcu Autokomande. Policija je odmah obaveštena, predat im je snimak sa kamere, a oni uveliko tragaju za napadačima.




Autor: Pink.rs



Autor: Pink.rs


Ona u vili Ljutice Bogdana živi godinama unazad sa svojom porodicom, a iako je vila dobro obezbeđena, ovaj put su napadači uspeli da smrskaju kapiju.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.