EVO GDE ĆE CECA PROVESTI DANE KARANTINA! Imaće i šta da radi, već je napravila plan - Ovo i nije tako loše

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 19:36

EVO GDE ĆE CECA PROVESTI DANE KARANTINA! Imaće i šta da radi, već je napravila plan - Ovo i nije tako loše

Mnogima ne bi smetalo da su na njenom mestu.

Folk diva Ceca Ražnatović potvrdila je da je pozitivna na koronavirus, pa će naredni preriod provesti u karantinu.

Biće u svojoj vili na Dedinju, sa svojim sinom Veljkom, koji je takođe pozitivan.

Veljkova supruga Bogdana Ražnatović i beba stara devet dana su u Titelu, u kući njegove tašte i tasta.

Sigurno je jedino to da će Ceci biti puno lakše u karantinu, s obzirom da u kući ima sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usloe za uživanje.

Ražnatovićeva nikada nije otvorila vrata svog doma za medije, ali zbog Instagrama i Anastasija i ona često objavljuju detalje koji otkrivaju u kom luksuzu uživa njihova porodica.

 Ražnatovićeva pre svega ima prostranu dnevnu sobu sa više televizora. U dnevnom boravku ima dosta skupih detalja i komada nameštaja, od vrednih slika i ostalih umetnina, pa do preskupih ukrasa. U tom delu kuće Ceca provodi najviše vremena, a nije ni čudo jer je taj prostor po svemu sudeći prijatan i zbog prirodnog osvetljenja.

Ni relaksacija joj isto neće nedostajati, jer u sklopu vile ima ogroman novoizgrađeni spa-centar, gde može da provode i ceo dan ako to želi. Takođe, u sastavu kuće Ceca ima i veliku salu, gde obično organizuje proslave.

Nakon rođenja unuka Željka ona je počela da vežba, i to baš u svojoj kući. Tako pevačica ima mogućnost da odabere ne samo prostoriju već í sprat na kome će trenirati u svojoj vili. Samo što joj za vreme dvonedeljnog karantina neće dolaziti trener, ali je tu Veljko, koji može da je uputi koje vežbe da radi.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.