Danas je bilo zakazano novo suđenje između Cece i Karleuše! Evo šta se desilo!

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je bilo zakazano novo suđenje između Cece i Karleuše! Evo šta se desilo!

Danas je na sudu u Novom Beogradu bilo zakazano ročište između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše po tužbi ove prve. Kao što znate, Ceca je protiv Jelene podnela tri tužbe zbog izjava koje je dala o njoj u medijima i na društvenim mrežama.
Kako SVET saznaje, ni Jelena ni Ceca danas se nisu pojavile na sudu, pa je ročište >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pomereno za mart ove godine.
Podsetimo, njih dve su se pre mesec dana srele na sudu i tad je došlo do žestokog obračuna između njih, o čemu je JK detaljno pričala u intervjuu za SVET.
Evo šta je rekla:
EKSKLUZIVNI INTERVJU Jelena Karleuša! BEZ ZADRŠKE o Ceci i suđenju, Zvezdama Granda, Prijovićki, Adilu, Dari, Viki, Seki, Emini…

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca i Karleuša izbegle sud danas

Izvor: Tracara.com, 22.Dec.2017

Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović trebalo je danas da se sretnu u sudu ponovo, ali to se nije dogodilo. Ni jedna ni druga pevačica nisu se pojavila na Novom Beogradu, gde je bilo zakazano novo ročište po Cecinoj tužbi protiv Karleuše. Folkerka je podnela tri tužbe protiv pop dive zbog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.