Cecu ne dotiču komšijske zabrane: Baš me briga za hrvatski embargo, tamo neću ići!

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecu ne dotiču komšijske zabrane: Baš me briga za hrvatski embargo, tamo neću ići!

Najpopularnija srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović kaže da je baš briga što su joj Hrvati zabranili ulazak u “lijepu njihovu”!

Ona poručuje da joj nikad nije ni palo da pamet da ide kod komšija. Hrvatski MUP je izrekao 20-godišnju zabranu ulaska u zemlju srpskoj zvezdi, ali i lideru radikala Vojislavu Šešelju i kontroverznom učesniku “FarmeKristijanu Goluboviću.

Tu zabranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Hrvati temelje na zakonu o strancima i ne haju što je upravo Ceca jedna od najslušanijih pevačica u zemlji.

Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala nameru da tamo idem. Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih. Uopšte me to ne zanima. Mogu samo da se nasmejem na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade šta hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku”, kaže pevačica, piše Informer.

Ceca kaže da ne koristi puteve kroz “lijepu njihovu” čak ni kao tranzitne:

“Svuda putujem avionom, tako da uopšte nemam potrebe da ulazim u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, a moja brojna publika iz Hrvatske uvek nađe put fo mene. Uzalud je svima da me zabranjuju”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.